Formaţia Fraţii Miloş

Aşii muzicii populare bănăţene şi sârbeşti din România
NOUTATI
Despre Fratii Milos
FORMATIA (2016)
Colaboratori solisti
Colaboratori instrumentisti
VIDEO
MP 3 - Live

MP 3 - Studio

DISCOGRAFIE
CONTACT

Linkuri parteneri

GALERIE FOTO


COLABORATORI

 

Nicu Miulescu

Un solist tanar cu un timbru dulce, cu stil de interpretare specific Banatului de munte.

Vine din zona Almajului, de la Pârvova dar locuieste in Resita. Este casatorit si are 2 copii, un baiat si o fetita.

Este cel mai frecvent colaborator de voce masculina al formatiei inca din anul 2013.

 

 

 

Nelu Rogobete

Un solist experimentat cu un timbru vocal unic si autentic din Eșelnița (langa Orșova) jud. Mehedinti.

Locuieste în Timișoara de mai bine de 12 ani.

        Din anul 2013 colaborează foarte frecvent cu fraţii Miloş şi s-a dovedit a fi un bun coleg şi prieten care nu se dă la o parte atunci cand trebuie pus osul la muncă. Este un bun psiholog in relaţia directă cu oamenii, simte şi ştie cum să-i dea omului cea ce i şi doreşte. 

 

 

Petrică Miulescu Irimică - un solist cu o voce unică şi un timbru aparte, cu foarte mare priză la public. Un doinitor de excepţie din Banatul de Munte dar şi un foarte bun interpret al stilului sârbesc.

Este născut în localitatea Pârvova iar în prezent locuieşte pe malul Dunării mai exact la Orşova.

Din anul 1999 colaborează foarte mult cu fraţii Miloş atât la nunţi, botezuri, etc., cât şi la imprimări de studiou şi este un prieten adevărat, având un caracter deosebit.

 

 

Dumitru Stoicănescu - un solist din Banat, care vine din zona ,,gugulanilor" - Teregova, despre care ar fi multe de spus, cu o reputaţie foarte bună, iar cei care il cunosc sau l-au auzit cantănd, pot confirma cel mai bine.

Are foarte multe albume audio şi video imprimate, cu un repertoriu foarte vast de folclor romanesc autentic, din toate zonele ţării.

Este un colaborator ,,internaţional'' al fraţilor Miloş, dacă se poate spune aşa, deoarece au cantat impreună mai mult in străinătate decat in ţară, mai exact prima colaborare datează din iunie 2001 şi a avut loc in Elveţia, urmată de o serie de cantări la noi in ţară şi in străinătate.

 

 

Ion Dragomir - Papu - un solist tânăr cu o voce foarte puternică şi placută, un foarte bun doinitor din Banatul de Munte, care vine de la Teregova iar în prezent locuieşte în Timişoara.

Din 2005 colaborează frecvent cu fraţii Miloş la nunţi, botezuri, diverse manifestări şi evenimente, ocazie cu care sau făcut şi imprimări live care se difuzează frecvent la Miloş Radio.

 

 

aa

Mitru Teleagă - Meka - un solist cu o voce foarte caldă şi placută din Banatul de Munte, voce care poate cânta la un nivel superior de la doine până la melodii comerciale cu iz sârbesc.Este original din Cruşovăţ şi în prezent locuieşte la Timişoara.

Din anul 2005 colaborează frecvent cu fraţii Miloş atât la nunţi, botezuri, etc., ocazii cu care sau făcut şi imprimări live care se difuzează frecvent la Miloş Radio având un real succes la ascultători.

Mai multe detalii pe www.dumitruteleaga.ro

 

 

 

 

Florin Pistrila - un colaborator frecvent in ultima perioada al formatiei Fratii Milos.

O voce puternica si un repertoriu bogat de folclor dar si de muzica de petrecere.

Originar din Valea Almajului, Loc. Dalboset, din anul 2000 traieste in Timisoara.

Mai multe detalii pe www.florinpistrila.ro

aa

 

 

GROM - scurt si cuprinzator, in traducere ''tunet''- cine stie, cunoaste ! Patimas din cap pana in varful degetelor de la picioare.

Solist de muzica sarbeasca si vlaşka de inalta clasa, originar din Serbia, orasul Donji Milanovac, la malul de sud al Dunarii, mai exact peste Dunare de Sviniţa - jud.Mehedinti.

Colaborator si prieten cu fratii Milos din anul 2000. A cantat alturi de formatia Fratii Milos la multe nunti sarbesti din Banat precum si in Serbia.

 

aa

 

Monica  Ştiopoane - o solistă care în ultimii ani a făcut progrese  fantastice şi a reuşit să se afirme pe multe televiziuni comerciale din ţară. 

Colaborarea cu fraţii Miloş a  început din anul 1991 şi s-a aprofundat din ce în ce mai mult de-a lungul anilor.       Monica a dovedit că este o colegă şi prietenă demnă de apreciat. Până în prezent a lansat trei albume.Primul în anul 2001 împreună cu fraţii Miloş un album comercial de muzică sârbească şi două albume de folclor autentic bănăţean, primele doua imprimate la studioul fraţilor Miloş.

aa

Puiu Codreanu - o stea a muzicii populare din Banatul de Pustă cu uşoare influenţe de Ardeal, din zona Bradului, un solist care nu are nevoie de multe prezentări.

Prima colaborare cu fraţii Miloş a avut-o în anul 1999 unde a imprimat pe albumul ,,Koktail a la Miloş" două melodii de succes, una  în duet cu Iasniţa Paletici.În urma succesului  acestui album au avut ocazia să cânte împreună, de foarte multe ori, la diverse ocazii, nunţi, botezuri, rugi, etc.

 

aa

Mile Almăjan - ,,da aţi citit bine - el este faimosul Mile'', este primul solist care după ' 90 a revoluţionat vânzările de casete, prin imprimarea primului său album în 1992. Între 1987-1995 a avut parte de o popularitate care sfida orice concurenţă din vremea aceea, având o voce caldă, dulce şi un timbru specific sârbesc. A fost solistul formaţiei ,,Patalovţi'' din Moldova Veche, iar din ' 95 s-a retras în ,,glorie'', şi s-a dedicat în totalitate muncii de ,,om de afaceri''.

În 1997 s-a cunoscut cu fraţii Miloş, iar de atunci au devenit foarte buni prieteni iar mai apoi şi parteneri de afaceri. După o pauză de patru ani, la insistenţele fraţilor Miloş în 1999 a imprimat trei piese pe albumul ,,Koktail a la Miloş'', piese care s-au bucurat de un real succes. Astăzi mai cântă doar pe imprimările fraţilor Miloş şi la unele chefuri, între prieteni şi numai alături de Marian şi Petrică Miloş.

 

aa

Nicu Novac - un solist cu o voce foarte puternică, placută şi caracteristică Văii Almăjului, mai exact vine din Moceriş dar stabilit în Reşiţa. Bănătean de fală care a reprezentat de nenumărate ori şi reprezintă şi în continuare cu cinste cântecul şi graiul bănăţean la diferite spectacole şi festivale televizate şi transmise de TVR.

Din anul 2001 colaborează frecvent cu fraţii Miloş, mai întâi la imprimări de studiou iar mai târziu la diverse ocazii, nunţi, botezuri, etc.

 

 

Răfăilă Vincu - un solist cu o voce foarte puternică ca un ,,fulger'' din Banatul de Munte, care vine de la Naidăş şi care prin anii ' 94 -' 95 sau mai exact în perioada embargoului impus Yugoslaviei, a fost cel care a imprimat piesa ,,Ţine Doamne Dunarea'', care a devenit imediat ,,Imn al embargoului'' la vremea aceea.

Din anul 1998 colaborează foarte mult cu fraţii Miloş atât la nunţi, botezuri, etc., cât şi la imprimări de studiou. În anul 2002 pe albumul Kokteil 2 a cântat piesa ,,S-a născut fetiţa...'' dedicată fiicei lui Marian Miloş, nou-născuta de-atunci Miloş Sanela-Bojiţa.

 

 

 

Dragan Marcovici - un solist cu un repertoriu sârbesc foarte bogat şi un timbru vocal dulce şi placut, specific vecinilor de peste Dunăre. Născut si crescut pe Clisura Dunarii în localitatea Belobreşca iar in prezent locuieşte in comuna Socol.

Este un om deosebit de prietenos cu toata lumea şi totodată un foarte bun coleg. Din anul 1999 colaborează frecvent cu fraţii Miloş la nunţile şi petrecerile sârbeşti

 

 

aa

Petrică Moise - un MAESTRU care nu are nevoie de prea multe prezentări. Un coleg de-al nostru zicea la un moment dat că ,,Petrică Moise este omul care a dat la mulţi solişti din Banat posibilitatea de-a căştiga o pâine".

In 1999 a avut loc prima colaborare între MAESTRUL Petrică şi fraţii Miloş la o nuntă la Reşiţa iar câţiva ani mai târziu au fost împreună în Zurich-Elveţia. Au urmat nunţi în zona Caransebeşului, ocazie cu care sau făcut şi imprimări live, care se difuzează pe MILOŞ RADIO. În ciuda tuturor bârfelor care circulă despre MAESTRU, ca fiind un om complicat şi greu de colaborat, fraţii Miloş infirmă acest lucru. Dimpotrivă este un om extraordinar, comunicativ, sincer, deschis şi glumeţ, de la care ai multe de învăţat avându-l în preajmă.

 

Ana Blaj - o voce puternică şi totodata plăcută, cu un timbru specific sârbesc, fiind confundată de multe ori cu regretata artistă din Serbia, Vida Pavlovici. O solistă cu un repertoriu sârbesc foarte bogat şi cu multe piese grele de executat. Este născut în localitatea Clocotici iar în prezent locuieşte in Resita.

Din anul 1994 colaborează frecvent cu fraţii Miloş atât la nunţi, botezuri, etc., cât şi la imprimări de studiou unde este solista care face backing (terţă) la foarte mulţi solişti care imprimă în studioul fraţilor Miloş.

 

 


Copyright 2004-2012 Fratii Milos - Toate drepturile rezervate.