Formaţia Fraţii Miloş

Aşii muzicii populare bănăţene şi sârbeşti din România
NOUTATI
Despre Fratii Milos
FORMATIA (2016)
Colaboratori solisti
Colaboratori instrumentisti
VIDEO
MP 3 - Live

MP 3 - Studio

DISCOGRAFIE
CONTACT

Linkuri parteneri

GALERIE FOTO


COLABORATORI

Cristi Bălteanu - compozitor şi violonist de marcă, originar din zona Lugojului şi un mesager al folclorului autentic bănăţean, colaborator frecvent al studioului Radio Timişoara şi angajat la Orchestra Profesionistă Timisul din Timişoara.

Colaborează frecvent cu fraţii Miloş īncepānd din anul 2000, la īnceput doar la imprimări iar mai tārziu la nunţi, botezuri etc.

Jovica Djordjevic - Strauss (se citeşte Ioviţa Georgevici - ŞTRAUS) - un violonist si profesionist de exceptie din Serbia. Nu stie sa vorbeasca deloc romaneste, este nascut si locuieste in orasul Pojarevaţ iar din 2009 canta frecvent cu Fratii Milos la nuntile sarbesti dar si banatene. Este un prieten vechi al Fratiilor Milos inca din anul 2000.

A asimilat foarte repede muzica banateana si canta cot la cot cu restul formatiei braurile, horele si argelenele noastre din Banat. Putini instrumentisti pot canta la prima auzire muzica banateana fara sa fi studiat macar inainte, asadar Ioviţa este un talent mai rar intalnit prin partile noastre.

Canta cu foarte multe formatii de elita din Serbia si este cotat printre primii 5 violonisti sarbi. Este colaborator la televiziunile RTS, Pink, BN Music, DM SAT si Top Music din Serbia.

Marian Duţu - un violonist tanar si are un viitor garantat in muzica datorita talentului si muncii pe care o depune incepand chiar din clasa I sa cante la vioara.

In prezent este student la Conservatorul de muzica din Timisoara

Colaboreaza frecvent cu Fratii Milos la nunti, botezuri inca de la varsta de 13 ani.

Lăzărică Cega - profesor de muzică, angajat permanent la Şcoala populara de arta din Reşiţa, secţia instrumente de suflat, un saxofonist de excepţie al Banatului de munte, un perfecţionist şi tehnician desăvârşit al saxofonului. Locuieşte în Reşiţa şi provine din familie de muzicanţi, preluând ştafeta de suflător de la tatăl său, Lăzărică Cega-senior - virtuoz al sopranului iar fratele mai mic Sebastian Cega, este deasemenea profesor de muzică la Şcoala de arta din Timişoara, un organist şi trompetist de excepţie.

Colaborează frecvent cu fraţii Miloş din anul 1993, este un coleg de nădejde care pune o amprentă modernă atunci când este prezent alaturi de Marian şi Petrică.

Virgil Mircea - un saxofonist şi compozitor de excepţie al Banatului de munte, mai exact vine din zona Almăjului şi locuieşte în Reşiţa. Este unul din puţinii instrumentişti care ştie să conducă o orchestră sau formaţie, având abilităţi foarte bune de dirijor, din punct de vedere muzical şi organizatoric iar lucrul acesta se vede foarte mult şi din  imprimările de studio făcute de el de-a lungul anilor.

Colaborează frecvent cu fraţii Miloş din anul 1999, şi este un prieten drag al formaţiei, care ştie cum să se întrepătrundă în izul muzical specific al fraţilor Miloş şi tot odată un om foarte muncitor şi conştincios.

 

 

 

Andrei Marinescu

Un saxofonist tanar și talentat care provine din familie de muzicați, mai exact fiul lui Ghiță Marinescu, organistul renumitei formații Frații Marinescu.

Colaborează cu fraţii Miloş din anul 2015 şi se încadrează perfect în izul muzical specific al formației.

 

 

 

Zoran Mitrovici

Un violonist tanar si talentat din Pojarevaț - Serbia.

Colaboreaza frecvent cu formatia Fratii Milos inca din anul 2012.


Copyright 2004-2012 Fratii Milos - Toate drepturile rezervate.