Formaţia Fraţii Miloş

Aşii muzicii populare bănăţene şi sârbeşti din România
NOUTATI
Despre Fratii Milos
FORMATIA (2016)
Colaboratori solisti
Colaboratori instrumentisti
VIDEO
MP 3 - Live

MP 3 - Studio

DISCOGRAFIE
CONTACT

Linkuri parteneri

GALERIE FOTO


Componenta formatiei Fratii Milos!


Zonele si aria teritoriala unde formatia noastra presteaza frecvent incepe din judetele Caras-Severin si Timis si se intinde in nordul Banatului in judetele Arad, Bihor si Maramures. In partea de est a Banatului prestam frecvent in jud. Hunedoara si Gorj iar in sudul Banatului pana in jud. Mehedinti . Dincolo de granitele tarii, in Serbia suntem chemati frecvent in satele si comunitatile romanesti din Banatul Sarbesc.

Dat fiind faptul ca formatia noastra presteaza in prezent in mare masura muzica banateana dar nici muzica sarbeasca nu este lasata in urma, am conceput o formula de baza, un nucleu al formatiei format din 6 membrii: - patru instrumentisti, un D.J. si o solista vocala. Pe cei șase o sa aveti ocazia sa ii vedeti impreuna la toate manifestarile formatiei Fratii Milos. Aceasta formula a inceput sa functioneze foarte bine incepand din 2011 si speram sa ramana asa multi ani de acum incolo.

Deci alaturi de Marian si Petrica Milos ca instrumentisti sunt: prof. Petrica Crina ( saxofon ) si Razvan Beul iar solista vocala a formatiei este tanara interpreta Lorena Pela.

Mentionam ca in functie de zona, loc sau de comunitatea in care suntem chemati pentru a canta, de multe ori luam colaboratori in formatie. De exemplu: mai un suflator (saxofon, sopran, taragot, etc), violonist, totul depinde si de dorinta clientului si de bugetul de care dispune. In momentele de pauza ale formatiei, DJ COPO se ocupa de muzica ambientala.

Bineinteles ca pe langa formatia de baza este necesar cel putin inca un solist vocal. Noi va putem recomanda solistii potriviti in functie de tipul de petrecere pe care doriti sa organizati si in functie de invitatii pe care ii veti avea la petrecere. Bineinteles, clientul poate sa tocmeasca solistii separat de formatie dar cu acordul nostru in prealabil.

Sonorizarea formatiei are o putere de 5.000 Wati si este compusa din aparatura profesionala: microfoane Sennheiser, Shure si Audio-Technica, mixer Midas Venice 160, sistem L-acoustics, 2 basi, 4 sateliti si 2 monitoare si personal de transport si montaj pentru instalatiile de sunet si lumini compus din 2 persoane.
Pentru detalii privind solistii si instrumentistii care colaboreaza cu formatia Fratii Milos, alegeti din meniul stanga, optiunea "colaboratori".


 

Lorena Pela

Vocea impresionantă a Lorenei lasă ascultătorul fără glas. Asa a reusit sa capteze si atentia fratilor Millos care au luat-o sub aripa lor, sa o promoveze si sa o slefuiasca asemenea unui diamant nepretuit.

Pe langa muzica autentica banateana, Lorena canta foarte bine si sarbeste precum si muzica usoara din repertoriu international.

A îndrăgit muzica populară de când era mică, canta de la 5 ani iar primele cântece le-a învăţat de la bunica ei. A castigat numeroare premii la festivalurile de folclor din tara si strainatate la care a participat.

Prof. Petrica Crina

Un saxofonist foarte tânăr şi talentat al Banatului de Munte, cu rădăcini din localitatea Delineşti şi locuieşte în Reşiţa. Este absolvent al Facultaţii de Muzică ,,Spiru Haret'', secţia pedagogie muzicală .

Prima colaborare cu Fraţii Miloş a avut-o in anul 2003 iar din 2005 a castigat increderea Fratilor Milos si a demonstrat ca poate deveni un membru util si stabil al formatiei.

Este un coleg şi un prieten adevărat, munceşte mult şi se integrează foarte repede, asimilănd întreg repertoriul muzical specific al fraţilor Miloş.

Din 2015 activeaza ca profesor la Școala de Arte din Caransebeș, secția saxofon.   

 

Răzvan Beul

Un tanar foarte talentat, silitor și cu un viitor asigurat in cariera de acordeonist.

Este elev la ,,Liceul de Arte Sabin Păuța'' din Reșița, secția contrabas.

Primul contact cu frații Miloș l-a avut in 2013 iar de atunci a fost cooptat definitiv ca membru al formației Frații Miloș.

 
 

 

 

 

D.J. COPO

Copocian Marius Ionut este omul care aranjeaza in playlist muzica ambientala in pauzele formatiei. In paralel se ocupa si de montarea si demontarea instalatiei de sunet si lumini, intr-un cuvant tehnicianul formatiei.   

 


Copyright 2004-2012 Fratii Milos - Toate drepturile rezervate.